Flødekringler
Lækre luftige og sprøde Flødekringler, som minder lidt om Finskbrød Smager fantastisk dyppet i varm kaffe eller te
Antal personer Forberedelses tid
45stk 30minutter
Tilberedningstid
15minutter
Antal personer Forberedelses tid
45stk 30minutter
Tilberedningstid
15minutter
Ingredienser
  • 250gram Mel
  • 125gram Margarine
  • 0,5dl Fløde
  • Fløde til pensling
  • Perlesukker
Instruktioner
  1. Melet vejes af i en skål
  2. Hak margarinen i små tern og smuldres i melet
  3. Tilsæt fløden og ælt dejen sammen
  4. Dejen trilles til pølser, som formes til små 5-6 cm brede kringler,
  5. Kringlerne pensles med fløde og vendes i perlesukker
  6. kringlerne bages i ovnen ved 200° i ca. 12-15 minutter eller til de er lysebrune
Share