Flødekringler

Lækre luftige og sprøde Flødekringler, som minder lidt om Finskbrød Smager fantastisk dyppet i varm kaffe eller te
|
|
![]() |
Lækre luftige og sprøde Flødekringler, som minder lidt om Finskbrød Smager fantastisk dyppet i varm kaffe eller te
|
Ingredienser
- 250 gram Mel
- 125 gram Margarine
- 0,5 dl Fløde
- Fløde til pensling
- Perlesukker
Antal personer: stk
Instruktioner
- Melet vejes af i en skål
- Hak margarinen i små tern og smuldres i melet
- Tilsæt fløden og ælt dejen sammen
- Dejen trilles til pølser, som formes til små 5-6 cm brede kringler,
- Kringlerne pensles med fløde og vendes i perlesukker
- kringlerne bages i ovnen ved 200° i ca. 12-15 minutter eller til de er lysebrune
Del denne opskrift