Hvide pebernødder

Hvide pebernødder

 

Hvide pebernødder er lysere end de almindelige brune pebernødder, som vi alle holder af, men de har en super lækker smag og jeg kan klart anbefale dig at bage dem.

Pebernødder er altid en klassiker og hos os er det de julesmåkager, som hele familien nemt kan være med til at lave og børnene elsker at hjælpe med at trille de fine pebernødder ;o)

 

Opskriften på disse hvide pebernøder samt det fine billede, har jeg fået af Jan Maagaard ;o)

 

Disse ingredienser skal du bruge til Hvide pebernødder:

250 gram mel
1 ottendedel tsk. hjortetakssalt
½ tsk. kanel
½ tsk. peber
½ tsk. nelliker
½ tsk. ingefær
100 gram smør
175 gram sukker
1 æg
2 spsk. fløde

Sådan laver du Hvide pebernødder:

  1. Mel, hjortetakssalt og krydderier blandes.
  2. Smøren hakkes i.
  3. Sukker og æg røres til en æggenaps og hvori fløden blandes.
  4. Melet samles med æggesnapsen.
  5. Dejen æltes godt sammen.
  6. Stil dejen et koldt sted i en halv time.
  7. Rul dejen til en pølset med en diameter på ca 2 cm.
  8. Dejpølserne snittes i stykker på 2 cm.
  9. Trilles så til pebernødder og ligges på en bagepapir belagt plade.
  10. Pebernødderne bages i ovnen i 10 minutter ved 225 grader .

TIP! Børn elsker at være med i køkkenet og her er pebernødder nemme at hjælpe med at trille.

Related Post

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*