Finskbrød 2

Finskbrød en simple men lækker julesmåkage Finskbrød er nogle ret simple julesmåkager men de smager fantastisk til en kop varm kaffe eller te. Den milde smag kombineret med et lag af knasende sukker gør det til en juleklassiker i mange hjem. Disse finskbrød har jeg lavet lidt længere end de andre finskbrød opskrifter på siden, da det er sådan jeg husker dem fra min mormor.

Dette skal du bruge for at lave finskbrød 2: (ca. 60 stk.)

375 gram mel
250 gram smør eller margarine
100 gram sukker

Pynt:
Perlesukker
Hakkede mandler
1 sammenpisket æg

Sådan laver du finskbrød 2:

  1. Fedtstoffet hakkes i melet.
  2. Tilsæt sukker og ælt dejen sammen.
  3. Rul dejen i fingertykke pølser.
  4. Skær dem ud til mindre brød.
  5. Sæt finskbrødene på en bagepapirbelagt plade og giv dem et lille tryk.
  6. Pensel med æg og drys med perlesukker og hakkede mandler.
  7. Bages i ca. 5 minutter ved 225 grader

TIP! kan du ikke tåle æg, så kan du pensle finskbrødene med fløde i stedet.


Related Post

Share

3 kommentarer til Finskbrød 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*