Engelske Pebernødder

Engelske pebernødderEngelske pebernødder er en opskrift uden peber, men i stedet er den krydret med kardemomme og kanel, som giver dem en rigtig fyldig smag. Hos os har vi altid spist Karen Wolf pebernødder, men efter vi har prøvet denne nemme opskrift i weekenden og smagt hvor lækre de er, så bliver det vores fremtidige foretrukne pebernødder.

Dette skal du bruge for at lave Engelske pebernødder: (ca.75 stk.)

125 gram smør eller margarine
125 gram sukker
½ spsk. sirup
1 tsk. kardemomme med top
1 tsk. kanel med top
½ æg
ca.220 gram mel
1 tsk. natron, strøget.

Sådan laver du Engelske pebernødder:

  1. Smør, sukker, sirup og krydderier røres blødt.
  2. Tilsæt det halve æg og rør igen.
  3. Til sidst røres det hele sammen med mel og natron.
  4. Dejen æltes sammen på bordet.
  5. Tril dejen til små kugler på størrelse med en hasselnød.
  6. Læg pebernødderne på en bagepapirbelagt plade og giv dem et let tryk.
  7. Bages i 6-8 minutter ved 200 grader.

TIP! Opskriften er lidt dum da der skal bruges ½ æg, så jeg vil anbefale at lave en dobbelt portion. Bare rolig, de skal nok blive spist 😉


Related Post

Share

En kommentar til Engelske Pebernødder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*